HOVEDSIDE SPILLERE TRENINGER KAMPER BILDER TURNERINGER PROFILEN ARKIV

Nyheter


Treninger i 2011

Vi er igjen i treningsmodus etter nyttår. Inntil videre gjelder treningstidene i høyre kolonne.
(2011-01-13)

GODT NYTT ÅR !


(2011-01-01)

GOD JUL !

Det er også denne julen lov å unne seg en ekstra godbit:


(2010-12-22)

Lørdagstreninger utgår - erstattes med cageball

Lørdagstreningene for Astor Oldboys/veteran på Astor kunstgress Havstad kl 13:30 er foreløpig avlyst før og etter jul på grunn av dårlig oppmøte.

Vi trener fremdeles tirsdag og torsdag kl 20:30 både før og etter jul, bortsett fra lille julaften torsdag 23. desember.

Som erstatning for avlyste utetreninger kommer vi til å spille cageball enten lørdager eller søndager. Trond vil organisere dette.
(2010-12-14)

Cageball i mellomjula

Flere har ytret ønske om å spille på et mykere underlag enn på betongdekket i Nidelvhallen i mellomjula. Vi har derfor i år inngått avtale med Nidaros Cageball om leie av treningstid. Det blir dermed også i år mulig å holde vekta i julehøytiden, noe som mange setter stor pris på.

Følgende tidspunkt gjelder:
Mandag 27. desember kl 17:45-19:15
Torsdag 30. desember kl 17:00-18:30

Det legges opp til at vi innenfor hver treningsperiode setter opp 3 lag a 5 spillere. I utgangspunktet er det valgfritt om den enkelte deltar en eller begge dagene, men dette kan selvsagt bli påvirket av "etterspørselen" etter deltagelse. Trond vil ta seg av påmeldinger og lagorganisering. Påmelding er bindende, og eventuelle fofall må meldes så tidlig at det er mulig å innhente nye spillere.

Hver enkelt spiller betaler kr 75 for deltagelse 1 gang og kr 150 for deltagelse to ganger. Betaling ved oppmøte til Terje. Husk å ta med penger.

Møt opp i god tid

For de som ikke er helt oppdatert på "geografien" i Trondheim er det nedenfor vist hvor Nidaros Cageball (Haakon VII's gate 6) er lokalisert.

Kart fra Gule Sider:


(2010-12-08)

Vel overstått årsfest

Tradisjonen tro ble avslutningen av årets sesong markert med årsfest på klubbhuset lørdag 27. november. Noen bilder fra en hyggelig aften er gejngitt nedenfor.

Forsamlingen er konsentrert om fotallkampen Sampdoria-Milan:


Gunnar orienterer om resulatene fra rusmiddelforskningen på SINTEF:


Inge fikk prisen "Årets toppscorer" for fjerde år på rad:


Tony fikk prisen "Årets nykommer", og mottok den norske landslagsdrakten:


Steinar "stengte" buret i høstsesongen, men åpnet latterdøra da han mottok prisen som "Årets spiller":


Arne ble overrasket med "Årets spesialpris":


Dagfinn og Arne diskuterer trafikksikkerhet:

(2010-12-05)

Program for årsfest

Da er programmet for årsfesten så klart det kan være på forhånd. Vi ønsker alle påmeldte velkommen lørdag 27. november, og kan by på følgende opplegg:


(2010-11-22)

Planleggingsmøte før årsfesten

I forbindelse med forestående årsfest for "Yngre Oldboys" 27. november ble det avholdt planleggingsmøte i forrige uke. Det var en vellykket seanse hos HSM-ansvarlig, og vil nok bidra til å sikre at årsfesten også i år blir husket som en minneverdig opplevelse.

Siden vi er en klubb med stor takhøyde og som setter åpenhet i fokus, legger vi ut referat fra planleggingsmøtet uten at vi dermed røper for mye av programinnholdet på årsfesten. Linken finner dere her. Referat

Gunnar i et lyst øyeblikk under møtet:


(2010-11-22)

Kampsesongen over - treninger fortsetter med full styrke

Vi har hatt en fantastisk siste del av sesongen, og i går avsluttet vi årets kamper med nok en solid seier. Kampen mot Strindheim endte med sifrene 5-0 etter 1-0 ved pause. Siden Strindheim var "hjemmelag" bestemte de seg for 2 x 25 minutter, mens vi normalt spiller 2 x 30 min. Dette forhindret nok en større seiersmargin, for som vanlig kom målene tettere mot slutten av kampen.

Spillemessig var det nokså jevnt i starten , men etter som omgangen skred frem fikk vi et visst overtak. Vi hadde en del sjanser, men vi klarte kun å overliste deres keeper en gang. Målet ble satt inn av Pål på et hardt skudd fra distanse.

Etter pause ble dominansen større, og etter hvert scoret Tony (2), Inge og Ingebrigt. Det må imidlertid legges til at vi nok en gang sløste med sjansene, så her ligger det store utfordringer i treningsarbeidet utover vinteren!

Etter kampen var det ellevill feiring, og da det meste av fyrverkeriet og konfettien hadde lagt seg var det klart for lagbilde:


Bak fra venstre: Kenneth, Nils, Tony, Trond, Steinar og Ingebrigt.
Foran fra venstre: Erling, Pål og Terje.
Bak kamera: Gunnar.
Gikk hjem tidlig: Inge og Thomas.
(2010-10-27)

Nok en solid seier

Det ble seier mot Flatås med hele 8-0 i siste kamp, etter 2-0 ved pause. Seieren kunne imidlertid ha vært mye større hadde det ikke vært for alle de misbrukte sjansene! Som vanlig scorer vi de fleste målene mot slutten av kampene, noe som skyldes vårt gode treningsgrunnlag.

Målscorere i denne kampen var Inge Wandsvik (4) , Kenneth, Tony, Ingebrigt og Erling. Inge "trygget" med dette sin posisjon som toppscorer, og har nå totalt 20 mål! Dette har ingen klart tidligere i alle årene med oldboys og veteran siden vi startet i år 2000. Kenneth ligger på andreplass på toppscorerlisten med 12 mål. Ellers fulgte vår svenske nyervervelse, Tony, opp med nok en nettkjenning. Dette lover bra.

Kampen ble flyttet fra Flatåsen til Astor kunstgress på grunn av snøfallet det siste døgnet før kampen ble spilt.

I denne forbindelse vil vi berømme banemannskapet i Astor som sørget for en snø- og isfri bane som ga oss perfekte spilleforhold.


(2010-10-22)

To kamper igjen

Pr dato gjenstår kun to kamper for denne sesongen:
Flåtås-Astor, onsdag 20. oktober kl 21:00 på Flatås kunstgress
Strindheim-Astor, tirsdag 26. oktober kl 21:00 på Astor kunstgress

Legg merke til at siste kamp mot Strindheim egentlig er bortekamp for oss, men kampen går altså på Astor kunstgress.
(2010-10-14)

Nye treningstider

Det blir nye treningstider fra uke 41. Følgende tider gjelder for resten av høsten/vinteren 2010/2011:

-Tirsdag kl 20:30-22:00
-Torsdag kl 20:30-22:00
-Lørdag kl 13:30-15:00

Første trening blir da tirsdag 12. oktober kl 20:30.

Legg merke til at treningene tirsdag/torsdag begynner en halv time tidligere enn det som har vært vanlig tidligere på hverdager. Tidspunktet for lørdag er også nytt. Alle treninger foregår nå på Astor kunstgress.
(2010-10-12)

Første internasjonale scoring for veteranlaget

Tony sto for en historisk begivenhet mot Kattem 2 i går: Astor veterans første internasonale nettkjenning noen sinne. Og det var ikke noe hvilket som helst mål. Tony førte ballen over midten, tok en skuddfinte og fyrte av et langskudd som keeper var sjanseløs på. Gratulerer Tony! Med dette målet gikk vi til pause med 1-0.

Etter pause lå Terje på til 2-0 etter nok et langskudd. Deretter fulgte Kenneth opp med 2 mål, og fastsette sluttresultatet til 4-0. I andre omgang var vi aldri truet og spilte tidvis glimrende fotball. Vi er med andre ord i god kampform for tiden, og satser selvsagt på seire i de to gjenstående kampene.
(2010-10-12)

Kamp mot Kattem 2

Neste kamp er mot Kattem 2, og foregår på Åsheim kunstgress mandag 11. oktober kl 21:00
(2010-10-10)

Uslåelig i Sjetnecupen

Astors Yngre Oldboyslag sikret seg en ny triumf i Sjetnecupen (Gofoten) som gikk av stabelen lørdag 9. oktober. Både Skjetne og Oslo-Ørn ble feid av banen av de gjennomtrente Astorspillerne med henholdsvis 9 – 0 og 4 – 0.

På forhånd hadde flere spillere trent inn Annan-grepene for å ha et trumfkort for å sette motstanderne ut av spill, men slik som kampene utviklet seg viste denne treningen seg å være helt bortkastet. Grunnlaget for denne suverene oppvisningen er nok lagt gjennom de tre øktene laget er blitt tildelt på kunstgresset året rundt.

En fornøyd gjeng etter at seieren var sikret:


Bak fra venstre:Roar, Jan, Nils, Steinar (som holdt nullen denne gang), Trond og Kalle.
Foran fra venstre: Terje, Thomas, Gunnar, Stefano og Amund.

Årets seier i turneringen var den femte i rekken, og vi har nå to napp i turneringens andre vandrepokal. De 13 målene som ble besørget i turneringen var det i alt 6 målscorere. Nils og Terje ble toppscorere med 3 mål hver. Øvrige målscorere var Thomas (2), Kalle (2), Amund (2) og Stefano (1).


Fra den intensive oppvarmingen før kampene. Amund satser på kneløft, mens Roar satser på minst mulig bevegelse:
Turneringsleder Arne Kristian:
Våre spillere hadde en relativt rolig dag på jobb:
(2010-10-09)

SOB's oldboysturnering

Da er programmet klart for Sjetnemarka's årlige "oldboysturnering", Gofoten. Tidspunkter er lørdag 9.oktober og følgende kamper er satt opp:
12:00-12:30 Sjetne - Oslo-Ørn
12:35-13:05 Sverresborg/Astor - Sjetne
13:10-13:40 Sverresborg/Astor - Oslo-Ørn

Trond har allerede tatt ut laget, og det oppfordres til alle om å møte opp i god tid.
(2010-10-02)

Neste utfordring er Stubban

Neste kamp er mot Stubban, og finner sted mandag 4. oktober kl 21:00 på Astor kunstgress. Dersom vi klarer å vinne denne kampen går det mot andreplass i serien i år. I så fall vårt beste resulat noen sinne!
(2010-10-02)

Uavgjort i toppoppgjøret

Det ble uavgjort med sifrene 2-2 i oppgjøret mot Nardo. I en jevnspilt 1. omgang var det bare Nardo som greide å få ballen i mål, og dermed ble pauseresultatet 0-1. Vi fikk imidlertid en god start på 2. omgang hvor Kenneth var frempå og laget mål etter kun et par minutter. Nardo fikk et noe lettkjøpt mål etter halvspilt omgang, men vi ga selvsagt ikke opp etter dette. Mot slutten av 2. omgang satte Terje inn utligningsmålet etter et langskudd som keeper var sjanseløs på. Kampen ebbet uten flere mål, og begge lag var fornøyd med et relativt rettferdig resultat.
(2010-10-02)

Markering av sesongavslutning

Vi markerer avslutningen av årets kampsesong med en sammenkomst i klubbhuset lørdag 27. november. Foreløpig er det ikke satt opp noe program, men dette kommer vi tilbake til noe senere. Forslag til programinnhold mottas med takk. Det eneste som til nå er klart er at vi har kubbhuset fra kl 16:00. Sett av dagen allerede nå! Påmelding skjer til Trond.
(2010-09-23)

SOB's årlige oldboysturnering

Sjetnemarka's årlige "oldboysturnering", Gofoten, går denne gang av stabelen lørdag 9.oktober. Turneringen er forbeholdt de over 50, og er derfor et godt tilbud for de eldste i klubben. Vi møter Sjetnemarka og et par lag fra Oslo i en enkel serierunde.

I fjor vant vi turneringen for fjerde gang på rad. Vi har tidligere mottatt trofeet Gofoten til odel og eie etter tre seire i turneringen. Gofoten er utstilt i klubbhuset. Vi har ambisjon om å ta andre napp i det nye trofeet i år. Trond er allerede godt i gang med å komponere årets lag.
(2010-09-23)

Toppoppgjør i veteranserien

Det blir toppoppgjør i veteranserien når vi møter Nardo i neste kamp. Kampen finner sted mandag 27. september kl 21:00 på Astor kunstgress. Nardo tapte siste kamp mot Vestbyen, så her har vi mulighet for et godt resultat.
(2010-09-23)

Knallsterk seier mot Vestbyen

Det ble en solid seier og årsbeste mot Vestbyen med sifrene 3-1 mandag kveld. Med dette resultatet fikk vi en etterlengtet oppreisning etter det forsmedelige tapet 1-11 i vårsesongen.

Vi gikk tidlig i 1. omgang opp i 1-0 ved Frank Lasse. Vi dominerte 1. omgang og hadde flere muligheter til å øke ledelsen, men flere mål ble det ikke før pause. Vestbyen hadde knapt en målsjanse.

2. omgang startet som den første; dvs med mål til oss. Keeper ga en retur på skudd fra Kenneth, og returen tok Inge godt vare på ved å sette den sikkert i mål. Senere i omgangen var skuddvillige Kenneth på farten igjen og ga os 3-0. Ikke lenge etterpå fikk Vestbyen et billig trøstemål. De siste 10 minuttene presset Vestbyen høyt, men vi stengte "døra" og kampen endte 3-1.

Det var som nevnt en meget god kamp fra vår side. Alle lagdeler fungerte godt sammen, og vi var gode både offensivt og defensivt. Dette lover godt for resten av høstsesongen.
(2010-09-13)

Nå møter vi Vestbyen igjen

Neste kamp er mot Vestbyen, og finner sted mandag 13. september kl 21:00 på Astor kunstgress.
(2010-09-12)

Internasjonal overgang

Vår første internasjonale overgang er et faktum. Tony ble spilleklar for oss 17. august, og vi ønsker ham hjertelig velkommen i Astor. På grunn av en lettere forkjølelse ble han ikke med mot Kattem 2, men regner med at han går rett inn på laget til neste kamp.
(2010-08-26)

Ny solid seier

Laget vårt fosser videre i serien, og i kampen mot Kattem 2 ble det en ny solid seier med sifrene 7-5. Etter en forrykende start ledet vi 3-0 midtveis i 1. omgang. Etter denne starten ble vi noe nonchalante og fikk to kjappe mål mot oss. Dermed gikk vi til pause med sifrene 3-2. Det ble også en målrik 2. omgang som lignet noe på 1. omgang, uten at vi på noen måte ble truet. Det endte altså 7-5, med målscorerne Nils (2), Inge (2), Pål, Erling og Kenneth.

Hittil i årets serie har i alt 10 spillere notert seg for må, og det viser at vi har stor bredde i spillergruppen. Øverst troner som vanlig Inge med hele 15 mål, og deretter Kenneth med 7 mål og Amund med 5.
(2010-08-26)

Ny kamp og nye muligheter

Det er ny kamp allerede på mandag 23. august. Kampen går på Astor kunstgress og starter kl 21:00. Motstander denne gang er Kattem2.

Pr dato ligger vi på andreplass på tabellen, og denne posisjonen bør vi befeste.
(2010-08-18)

Storseier mot Nidelv

Det ble en overbevisende seier mot Nidelv mandag kveld med sifrene 10-2. Etter en noe svak åpning av oss i 1. omgang havnet vi tidlig under med 0-2. Men etter en liten justering av organiseringen av laget kom vi raskt inn i kampen igjen, og gikk til pause med ledesle 3-2. Vi startet 2. omgang slik vi avsluttet første, og da rant målene inn bak Nidelvs keeper. Vi kontrollerte banespillet fullstendig i 2. omgang, med godt pasningsspill og gode avslutninger, Da dommeren (Gunnar) blåste i fløyta for full tid stod det altså hele 10-2. Kenneth viste seg fra sin beste side og scoret hele 5 mål. De øvige målene ble satt inn av Inge (2), Amund (2) og Nils (1).

Dette lover godt for høstsesongen!
(2010-08-16)

Neste kamp

Mandag 16. august kl 21:00 tar vi i mot Nidelv på Astor kunstgress. Trond setter som vanlig opp laget og sørger for innkalling av spillere.

Dette er første kamp etter ferien, men regner med at alle aktuelle spillere har holdt formen ved like gjennom sommerferien. Treningstilbudet har i alle fall vært upålagelig for de som har holdt seg i Trondheim i sommer. Dette takket være Trond som har sørget for gjennomføring av tre terninger pr uke. Oppmøtet på treningene i sommer har vært overraskende bra.
(2010-08-12)

Endret treningstid mandag 28. juni

På grunn av kollisjon med VM-kampen Brasil-Chile mandag 28. juni fremskynder vi treningen denne dagen. Det blir trening på Astor kunstgress kl 18:30 . Da rekker vi VM-kampen som starter kl 20:30.
(2010-06-27)

Neste kamp mot Stubban

Neste kamp er mot Stubban, og finner sted onsdag 16. juni kl 21:00 på Nissekollen.
(2010-06-12)

Tap mot Nardo

Det ble tap mot Nardo med sifrene 2-4, men vi legger dette resultatet bak oss og ser frem mot neste kamp.
(2010-06-12)

Astor-Strindheim 10-4 !

Vi slo Strindheim med sifrene 10-4, og dermed er vi på tabelltopp med tre strake seire i innledningen av sesongen. Inge scoret 5 av målene, Ingebrigt 2 og Pål, Arne og Amund ett mål hver. Vi spiller bra fotball for tiden, og har et bra lag. Vi satser med andre ord på å ligge på toppen av tabellen fremover!!

For øvrig kan WEB-ansvarlig rapportere om fine forhold i Valencia med 35 varmegrader.
(2010-06-01)

Kamp mot Strindheim

Vi spiller mot Strindheim mandag 31. mai kl 21:00 på Astor kunstgress.Trond setter som vanlig opp laget og sørger for innkalling av spillere.
(2010-05-29)

Nok en seier

I vår andre kamp for sesongen, mot Flatås, ble det nok en seier med sifrene 5-4. Som resultatet viser var det en nokså jevn kamp hvor begge lagene vekslet på å ha ledelsen underveis, men hvor vi til slutt trakk det lengste strået. Det er nå det gode treningsgrunnlaget fra i vinter kommer til syne. Vi greier å holde intensiteten oppe gjennom hele kampen, og det var ikke ufortjent at Kiet satte inn seiersmålet minutter før slutt.
(2010-05-25)

Neste kamp

Vår andre kamp for sesongen avvikles på Astor kunstgress Mandag 24. mai kl 21:00 (2. pinsedag). Motstander denne gang er Flåtås.

På grunn av kollisjon mellom kamp og trening, må desverre treningen utgå.
(2010-05-21)

Seier i serieåpningen

Det ble seier med sifrene 4-3 i vår serieåpning mot Nidelv. Spillemessig var det en god kamp fra vår side, og det var nok større forskjell på lagene enn sifrene viser. Med litt bedre uttelling på sjansene kunne vi lett hatt 2-3 mål til. Som vanlig tegnet Inge seg på scoringslisten igjen med 2 mål. Øvrige målscorere var Pål og Stefano.
(2010-05-11)

Ingen trening mandag 3. mai

Astor kunstgress er satt opp med teminfestet kamp for annet lag på treningstiden vår mandag 3 .mai. Treningen må derfor avlyses.
(2010-05-01)

Nye treningstider

Fra og med mandag 19.april 2010 gjelder nye treningstider. Vi har fortsatt 3 treninger pr uke, men nå til disse tidspunktene:
-Mandag kl 21:00-22:30, Astor kunstgress
-Torsdag kl 21:00-22:30, Byåsen skole kunstgress
-Lørdag kl 11:30-13:00, Astor kunstgress

NB!Lørdag 24.april foregår treningen til gammel treningstid kl 13:30-15:00.
(2010-04-16)

Neste trening

I påsken tar vi fri fra organiserte fotballtreninger, men det er likevel tillatt å røre på seg. Første trening etter påske er:
Tirsdag 6. april kl 21:00
(2010-03-29)

Svein som "Dagens byborger"

Svein var "Dagens byborger" i Adresseavisen lørdag 27. mars, se nedenfor. Svein er ekte "Trondhjæmmer", og har ingen planer om å flytte på seg. Det ser derfor ut til at vi får beholde Svein i Astor mange år fremover. På spørsmålet om det er noe han gleder seg til, synes vi imidlertid Svein burde ha nevnt neste trening.


(2010-03-29)

Da er vi i gang med utetrening igjen

Baneforholdene på Astor kunstgress er vesentlig forbedret etter mildværtet de siste dagene. Vi gjenopptar treningene fra i dag, torsdag 11. mars, og det blir som vanlig trening kl 21:00. Treningen lørdag 13. mars utgår på grunn av cageball, men fra og med neste uke blir det valige treningstider igjen dersom baneforholdene er tilfredsstillende. Dette betyr treninger tirsdager og torsdager kl 21:00 og lørdager kl 13:30.
(2010-03-11)

Trond i siste nummer av Fjernsjakk

I siste nummer av Fjernsjakk (februar 2010) er nok en gang Trond omtalt. Denne gang er det spillet i innledende VM-gruppe som gjorde at Trond gikk til VM-semifinale som har fanget redaktørens interesse. I oppslaget får vi også Tronds kommentarer i avslutningen mot italieneren Renzo Guerra. For sjakkinteresserte er det noe å lære her. Artikkel_fra_Fjernsjakk
(2010-03-09)

Kampoppsett 2010

Vårt kampoppsett for sesongen 2010 er nå klart. Vi skal spille i M39.07 avd. 2, og møter Kattem 2, Nidelv, Stubban, Vestbyen, Flatås og Nardo. Vi åpner mot Nidelv mandag 10. mai kl 19.30 på Tempe. En tøff start, men satser likevel på et godt resultat. Det spilles dobbel serie i år som i fjor.

Tabell og kampoppsett finner du i menyen til høyre.
(2010-03-06)

Populær satsing på cageball

Våre cageball-treninger på Sluppen har vært svært så populære. Trond har ingen problemer med å fylle opp med folk. Kommende lørdag og søndag er det 5. helgen på rad med cageball. Vi kommer til å fortsette med dette treningsalternativet så lenge baneforholdene på Astor kunstgress ikke er tilfredsstillende. Denne helge gjelder følgende tider:
Lørdag 6. mars kl 15.45-16-30
Søndag 7. mars kl 14.15-15.00
(2010-03-04)

Trond til semifinale i VM i fjernsjakk!

Med seieren mot Renzo Guerra fra Italia i går kvalifiserte Trond seg til semifinalen i VM i fjernsjakk. Det var kun de to beste fra hver forgruppe i en kvartfinale med i alt 13 deltagere som gikk til semifinale. I VM's forgruppe WC32/pr05 var det to nordmenn som greide semifinaleplass, nemlig Øystein Rognes og Trond Glørstad. Med seieren mot Guerra skrev dermed Trond sjakkhistorie. Dette er første gang to nordmenn går videre fra samme VM-gruppe. Blant sjakkekspertene var det enighet om at Tronds avslutning på partiet mot Guerra var i en egen klasse!

Nå kan Trond vente i spenning på semifinaleoppsettet med motstandere fra hele verden. Det blir nok hardere motstand her enn i kvartfinalen, men Trond har målet klart: Å bli blant de to beste også i semifinalen. Neste steg i VM-syklusen er da kandidatfinale hvor det igjen er kun de to beste som går til finalen. I finalen er vinneren verdensmester!

Det kan legges til at Trond for tiden også representerer Norge i det 18. OL i fjernsjakk.Det med andre ord ikke bare det kommende vinter-OL som opptar Trond for tiden.

Vi gratulerer Trond med innsatsen så langt, og ønsker ham lykke til videre. Oldboyslaget er stolt over Tronds prestasjoner!
(2010-02-07)

Cageball i helga

Lørdag 6. og søndag 7. februar er det full fart med cageball på Sluppen. Trond organiserer.
(2010-02-06)

Påmelding veteranserien 2010

Vi har allerede meldt på et veteranlag til NFF's veteranserie for 2010. Avdelingsoppsett og kampprogram blir satt opp senere.
(2010-01-31)

Astor kunstgress stengt

Etter en stabil kuldeperiode med flotte baneforhold i nesten hele januar, er baneforholdene nå så dårlige at Astor kunstgress er stengt. Snøfall med mildere vær samt overgang til nok en kuldeperiode har ført til at det har dannet seg et islag på banen. På vår siste trening torsdag 28. januar var allerede baneforholdene så dårlige at mange hadde problem med å holde seg på bena.

Det satses på cageball i 3T-hallen på Sluppen så lenge Astor kunstgress er stengt. Lørdag og søndag er aktuelle dager. Trond sørger for bestilling av bane og holder oversikt over hvem som skal delta. Det er plass til 10 deltagere pr gang, og avgiften per spiller er kr 50. Ta med penger, og gjør opp med en gang!
(2010-01-31)

Årets siste trening

Årets siste trening i 2009 foregikk i Nidelvhallen på Tempe onsdag 30. desember. Innbydende forhold og alle ser ut til å ha det trivelig, ihvertfall i pausen.


(2010-01-04)Web-ansvarlig: Terje Giæver

(Send gjerne en mail dersom du har stoff til disse sidene. Klikk på på navnet for å sende mail.)

Linker

Astor FK

Tabell og kampoppsett 2010

Tabell og kampoppsett 2009

Tabell og kampoppsett 2008

Treninger 2011

Tirsdager kl 20:30-22:00

Torsdager kl 20:30-22:00

Reklame


Web-ansvarlig: Terje Giæver

(Send gjerne en mail dersom du har stoff til disse sidene. Klikk på på navnet for å sende mail.)

Design og utvikling:
Camilla K